Social Sofa: mozaïekbank met een verhaal

Social Sofa’s zijn gemozaïekte kunstwerkbanken die Deventer mooier en socialer maken. Samengesteld uit duurzaam materiaal en geproduceerd in een sociale werkomgeving. Elke bank is uniek. Organisaties die kiezen voor een Social Sofa krijgen met deze unieke straatmeubel een kleurrijk visitekaartje met een duurzaam karakter. Letterlijk, want uw verhaal wordt op de banken uitgebeeld.

De mozaïekbanken geven kleur aan de omgeving en het straatbeeld.  Ze staan op plekken waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. In elke wijk, op elk bedrijventerrein en in het centrum hoort een bank! Kies met de mozaïekbank een uniek straatmeubel als promotiemateriaal van uw organisatie of project en geef daarmee uw pakkende verhaal terug aan Deventer.

De mozaïekbanken worden geheel naar wens vervaardigd door onze vakmensen. Veel organisaties gingen u al voor en verrijkten hun omgeving met een prachtige en kleurrijke mozaïekbank.

Vertel uw verhaal op de bank

Vertel uw verhaal op een mozaïekbank! Volgens uw eigen ontwerp gemozaïekt door medewerkers met een afstand tot werk. Banken met een verhaal dus die bovendien ook nog eens lekker zitten. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Allerlei voorstellingen kunnen op de bank tot uitdrukking worden gebracht.

Door het persoonlijke ontwerp geeft de Social Sofa een bijzonder, persoonlijk en herkenbaar tintje aan uw bedrijf, project, wijk en stad. Daag ons uit en laat ons met u meedenken om uw verhaal in 18.000 kleurrijke mozaïeksteentjes te laten zien aan Deventer.

Draagt u ook een steentje bij?

De perfecte mogelijkheid om uw bedrijf, buurt of project in Deventer op de kaart te zetten.
Bekijk hier de flyer en bel voor een ontmoeting met ons team: 0570-679542 of neem contact op via info@deventerscoort.nl.

 

Deventer Scoort

  • Creëert een natuurlijke ontmoetingsplek in de stad
  • Vergroot de betrokkenheid en verbintenis met de stad
  • Zorgt voor werkgelegenheid in de stad
  • Zijn een creatieve en kunstzinnige verrijking van de stad
  • Is een uniek promotiemiddel voor organisaties en projecten

Social Sofa’s die al in Deventer staan

Scoor ook in Deventer!

Deel uw project, ideeën of vragen met vele anderen:

Word supporter