aftrap scoort seizoen 2018 2019
15-02-2018

Aftrap van Deventer Scoort competitie 2018/2019 is officieel!

Onder de bezielende leiding van voormalig profwielrenner Gert Jakobs zijn de teams gepresenteerd tijdens de aftrap van het nieuwe seizoen 2018/2019. Jakobs vertelde over zijn eigen ervaring met solliciteren, avonturen op de fiets en vroeg alle ambassadeurs en coaches naar hun tactiek om te winnen. Zijn advies? “Samenwerken, want je hebt elkaar nodig en, heel belangrijk, demarreren!”

“Vroeger werd ik als topsporter geselecteerd, maar na mijn wielercarrière moest ik opeens solliciteren. Bij het uitzendbureau had ik geen succes, want ik had geen diploma’s.” Al snel ontdekte Jakobs dat hij talent had voor spreken en begon zijn tweede carrière in het bedrijfsleven. Het is een mooie start van Jakobs’ presentatie, waarin hij zich richt tot de spelers en duidelijk maakt dat je je talenten moet ontdekken en hard moet werken om je plek te vinden op de arbeidsmarkt.

Aftrap vol ideeën
Eén voor één worden de teams voorgesteld, Jakobs vertelt tussendoor zijn sportieve anekdotes. “Hoe gaan jullie winnen?”, vraagt Jakobs hen telkens. Van veel mensen aantrekken in de technieksector tot aan het inzetten van de Museumbus om werk te creëren, allerlei tactieken en ideeën komen voorbij. Locatie voor deze zinderende start van het seizoen is in Fooddock met als host eigenaar Frank Hulscher, tevens één van de nieuwe ambassadeurs en verbonden aan Team Horeca.

Aan de bal!
Voormalig sporter Dennis Sepp sloot de bijeenkomst af met zijn presentatie ‘Aan de bal!’. In deze tweede etappe vertelde hij zijn persoonlijke verhaal aan de hand van de obstakels, zijn prestaties en de omslag die hij maakte toen hij zijn aandacht richtte op zelfkennis. Wie speelt wie de bal toe? Wat is de sterkste hand van iemand? De bal gaat heen en weer door de lucht.

Wij wensen alle teams heel veel succes: op naar veel werk én de eerste plaats in de competitie!

Scoor ook in Deventer!

Deel uw project, ideeën of vragen met vele anderen:

Word supporter