31-01-2018

Deventer Scoort genomineerd voor Cedris Waarderingsprijs

Social community Deventer Scoort is genomineerd voor de jaarlijkse Cedris Waarderingsprijs. Maandagmiddag 5 februari a.s. tijdens de Cedris lezing in Den Haag zal tussen vier genomineerden de winnaar bekend worden gemaakt. Bekijk hier onze nominatievideo.

Uit 51 aanmeldingen, zijn vier genomineerden geselecteerd. Dit zijn initiatieven die zich inzetten voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De jury, bestaande uit Job Cohen (Cedris), Han Noten (Start Foundation), Mariette Hamer (SER), Aart van der Gaag (100.000 banen) en Semih Eski (CNV Jongeren). We worden daarbij allemaal (ook spelers) nadrukkelijk uitgenodigd om bij aanwezig te zijn.

Aan het werk
Ondernemers kunnen een belangrijke rol hebben in het vinden van werk voor werkzoekenden. In Deventer Scoort werken ondernemers, (werk)coaches en werkzoekenden samen in teams om zoveel mogelijk mensen aan het werk te helpen. Door middel van een competitie worden de Deventer ondernemers gestimuleerd om hun expertise en netwerk in te zetten als kruiwagen voor het vinden van werk voor mensen met een afstand tot werk.

Kom ons supporten!
Ambassadeurs, coaches, spelers, supporters en geïnteresseerden: iedereen die Deventer Scoort wil supporten is van harte welkom op de Cedris lezing op maandag 5 februari a.s.! Bekijk hier het gehele programma. Wil je je aanmelden? Aanmelden graag via onze communitymanager. Want scoren, dat doen we samen!

Scoor ook in Deventer!

Deel uw project, ideeën of vragen met vele anderen:

Word supporter