07-11-2018

Een kijkje in de keuken bij het Postillion Hotel

Het netwerk van een ambassadeur brengt je soms op onverwachte plekken. Pascal Hulsegge, ambassadeur van team Vurige Krijgers, regelde een bedrijfsbezoek bij Postillion Hotel in Deventer. Vijf spelers, Pascal en coaches Agnes en Niels kregen letterlijk een kijkje in de keuken van dit gastvrije bedrijf.

 

Bij binnenkomst worden de dames opgewacht door Sander, als meeting host verbonden aan het Postillion Hotel. Hij steekt zijn arm uit en zegt meteen: “Ik speel vandaag wel even voor kapstok, geef uw jassen maar aan mij!” De sfeer is meteen goed. De rondleiding wordt gegeven door Sandra, één van de medewerkers van het hotel, en leidt langs de vergaderzalen, naar de technische ruimte en door de hotelkeuken.

 

Andere bril

Coach Agnes vertelt: “Met dit bezoek hebben onze spelers kunnen zien dat je als werknemer niet altijd aan het perfecte plaatje hoeft te voldoen. Postillion Hotel heeft enkele mensen in dienst met een beperking, maar geeft deze mensen ook een kans en kijkt vanuit een andere bril naar de mensen. Het is interessant om de spelers kennis te laten maken met hoe zo’n bedrijf werkt en welke soort functies er zijn.” Leuk om te weten: speler Gretha is zelf gastvrouw en vrijwilligster bij Abdij Sion en loopt binnenkort een dag mee bij het Postillion Hotel.

Scoor ook in Deventer!

Deel uw project, ideeën of vragen met vele anderen:

Word supporter