04-05-2017

Netwerken hielp Marie-Louise aan baan

Je netwerkcontacten aanboren, dat is vaak waar het succes naar werk ligt. Het netwerk van Marie-Louise groeide door Deventer Scoort. “Door de onderlinge contacten in het team goed te benutten, kon ik energie en kracht uit dit netwerk putten.”

Waar ligt je passie? Zoek je wel in de goede richting? Dit soort vragen hielpen Marie-Lousie na te denken over haarzelf en wat zij wilde op de arbeidsmarkt. Na een lange tijd werkloos geweest te zijn, opende het Deventer Scoort team met coach Sabahat Kinaci vele deuren voor haar.

Kwaliteiten
Op verschillende plekken deed ze werkervaring op en door het netwerk aan vrouwen dat haar team was, scoorde ze een baan als secretarieel medewerker bij het Ondernemershuis Deventer. “Wat mij het meest bijblijft in zo’n team, is dat alle werkzoekenden zoveel kwaliteiten hebben dat het gewoon zonde is dat zij niet aan de bak komen,” vertelt Marie-Louise.

Ondersteuning
Haar nieuwe werk bij Ondernemershuis Deventer is veelzijdig: van het plannen van intakegesprekken tot het organiseren van bijeenkomsten en telefoongesprekken afhandelen. Kortom, ze is een goede ondersteuning waarin ze zichzelf presenteert als werknemer die het heft in eigen handen neemt en uiteindelijk bereikt wat ze wil.

Scoor ook in Deventer!

Deel uw project, ideeën of vragen met vele anderen:

Word supporter