12-09-2017

Team JPR Advocaten winnaar derde competitie Deventer Scoort

Team JPR heeft de derde competitie van Deventer Scoort als winnaar afgesloten. Het vrouwenteam kreeg de kampioenschaal uit handen van voetbalscheidsrechter Bas Nijhuis die de competitie vrijdag 8 september vrijdag ten einde floot in de Adelaarshorst.

Het winnende team bestaat uit ambassadeur Pascal Hulsegge van JPR Advocaten, Heske Bezem van Eigen Kracht Deventer en de vrijwilligerscentrale Deventer, Nancy Bisphan en Agnes Grobbe van Deventer Werktalent.

Echte womanpower
“Echte womanpower”, verklaart Nijhuis bij de overhandiging. Hij gaat hierbij in op het succes van de dames. Zo noemt hij hun onvoorwaardelijke en zeer regelmatige inzet voor werkzoekenden als succesfactor.

Resultaten derde competitie
Van bedrijfsbezoeken tot netwerkgesprekken en van workshops tot voorstelrondes, niet alleen team JPR zet zijn beste beentje voort. Alle zes teams hebben opnieuw alles uit de kast gehaald om hun spelers te laten scoren op de arbeidsmarkt. Het resultaat van het afgelopen seizoen: 3 opleidingstrajecten, 124 reguliere werkplekken, 20 stageplaatsen, 2 vrijwilligersbanen en 39 werkervaringsplaatsen. Een stijging ten opzichte van het seizoen ervoor en tegelijkertijd veel werkzoekenden en werkgevers die blij zijn met elkaar. Want scoren doe je samen!

Prachtige anekdotes
Het werd ondanks het gelijkspel tussen Go Ahead Eagles en Volendam een mooie afsluiting. De anekdotes van Bas Nijhuis, die door AD Sportwereld verslaggever Eddy van der Ley ondervraagd wordt, zijn zeer geschikt voor de avond. Scoren, competitie en mensen met een afstand tot werk staan centraal

Scoor ook in Deventer!

Deel uw project, ideeën of vragen met vele anderen:

Word supporter