01-05-2017

Team JPR brengt bedrijfsbezoek aan Rabobank

Team JPR Advocaten heeft op vrijdag 7 april een bedrijfsbezoek aan de Rabobank gebracht. Ambassadeur Pascal Hulsegge had dit voor haar elftal georganiseerd.

Het team werd hartelijk ontvangen door Priscilla Furrer en haar collega Antiono Bianco. Priscilla gaf een algemene presentatie over Rabobank Salland waarbij diverse aspecten aan bod kwamen; welke dienstverlening biedt de bank, maar zeker ook bij welke maatschappelijke evenementen de Rabobank allemaal betrokken is!

Motiverend verhaal

Daarnaast waren er een aantal collega’s vanuit de bank die het een en ander kwamen vertellen over hun afdeling en verschillende functies. Vooral het verhaal van Lisa, die ooit via Sallcon/Deventer Werktalent is geplaatst en nu in de catering werkt bij de Rabobank, was erg motiverend en inspirerend voor de dames in het elftal.

Stage aangeboden

Na afloop van de presentaties kregen we een rondleiding door het gebouw en werden diverse afdelingen bezocht, wat zeer interessant was. En aan het eind van de ochtend werd zelfs de mogelijkheid voor het lopen van een stage binnen de bank geboden, waar een aantal dames gretig gebruik van hebben gemaakt.

Al met al was het een leuke, interessante ochtend! Dank voor Pascal Hulsegge voor het organiseren hiervan en voor Priscilla Furrer en haar collega’s van Rabobank Salland voor de hartelijke ontvangst en interessante ochtend!

Scoor ook in Deventer!

Deel uw project, ideeën of vragen met vele anderen:

Word supporter