15-01-2018

Warming-up Team Bedrijven

Tijdens de tweede sessie van team Bedrijven afgelopen week vlogen de eerste werkkansen al over tafel bij de School van Ondernemers, waar ambassadeur Ans van Amerongen haar teamgenoten gastvrij ontving. Er werden curricula vitae besproken, ideeën uitgewisseld en agenda’s getrokken. Reken er maar op dat dit team op 14 februari goed voorbereid aan de start verschijnt.

Stem op Buddy to Buddy voor Appeltje van Oranje

Coach Mark van Zanten deed meteen de oproep om te stemmen op het project Buddy to Buddy voor Appeltje van Oranje. Van Zanten zet zich al jaren actief in als vrijwilliger bij deze organisatie om het sociale isolement van asielzoekers te doorbreken en de betrokkenheid bij de opvang van vluchtelingen te vergroten. Ook de stem van supporters van Deventer Scoort zijn zeer welkom. Klik op bijgaande link (en activeer vervolgens de inkomende bevestigingslink)

Het nieuwe seizoen van Deventer Scoort start op Valentijnsdag met medewerking van oud-profwielrenner Gert Jacobs. Alle wielerfanaten en sociale ondernemers zijn van harte uitgenodigd.

 

Scoor ook in Deventer!

Deel uw project, ideeën of vragen met vele anderen:

Word supporter