11-01-2018

Winnaar Deventer Scoort 2017 opnieuw vurig van start

Het winnende team van afgelopen seizoen (JPR) is opnieuw vurig van start gegaan. Dit keer worden ambassadeur Pascal Hulsegge en coaches Agnes Grobbe en Nancy Bisphan ondersteund door de nieuwe Deventer MVO ondernemer Ando Tuininga van Pure Africa en werkmakelaar Niels Ooms van Deventer Werktalent. Door de nieuwe samenstelling is ook de teamnaam gewijzigd naar team de Vurige Krijgers, genoemd naar heerlijke pittige koffiebonen zonder bittere nasmaak.

Vurige Krijgers, dat zijn ook de werkzoekende dames uit dit team die intrinsiek gemotiveerd zijn om werk te vinden. Want aan de winnende succesformule zelf gaat het team niet tornen. Ook dit seizoen zal een innovatief programma worden opgezet om werkzoekende vrouwen verder te brengen in hun zoektocht naar werk. Hierbij mag het team rekenen op inzet van individuele Zonta leden.

Parttime werkende vrouwen

Het team heeft zichzelf als extra specifieke uitdaging gesteld om dit seizoen ook parttime werkers te begeleiden. Dit zodat zij hun uren kunnen uitbreiden en daardoor geheel zelfstandig in hun eigen bestaan kunnen voorzien. Het team gaat 9 februari kennis maken met de eerste speelsters.

Het nieuwe seizoen van Deventer Scoort start op Valentijnsdag met medewerking van oud-profwielrenner Gert Jacobs. Alle wielerfanaten en sociale ondernemers zijn van harte uitgenodigd.

Scoor ook in Deventer!

Deel uw project, ideeën of vragen met vele anderen:

Word supporter