DKW / MKB

Plaats in competitie 6 40.950 punten Bekijk de ranking »

Over dit team

Na de overwinning van het vorige competitieseizoen die nog vers in het geheugen staat, bereid team DKW / MKB zich voor het huidige seizoen. Wederom worden zij bijgestaan door werkmakelaars Marc van Zanten en Niels Ooms van Deventer Werktalent en Patricia van der Zwan van EEGA. Ambassadeurs Ed den Besten (Rabobank Salland), Marco Kok en Thijs Beekman (MKB Deventer) en Barbara Evers (Antea Group) beschikken samen over een groot Deventers netwerk om de spelers te begeleiden in hun zoektocht naar werk.

Laatste nieuws van het team

DKW / MKB heeft helaas nog geen nieuwsartikelen geplaatst

De ambassadeur

Ondernemers zetten zich als ambassadeur in om werk te vinden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

De coach(es)

Coaches zijn de mensen die de ambassadeur ondersteunen in zijn of haar taak als leider van de groep. Klik op een van de profielen om meer te lezen over de persoon.

Spelers

Spelers zijn werkzoekenden met een afstand tot werk. Door deel te nemen aan Deventer Scoort worden zij ondersteund door een ondernemer en een coach bij het scoren van een werkplek.

Transfers

Dit zijn de spelers die een werkplek hebben gevonden en dus een transfer hebben verdiend. De ambassadeur en coach zullen weer een nieuwe speler aan het team toevoegen om werk voor te scoren.

Niels
Nedzmina
Esther
Toke
Ilse
Joey
Hülya
Pepijn
Onno

Scoor ook in Deventer!

Deel uw project, ideeën of vragen met vele anderen:

Word supporter