School voor Ondernemers

Plaats in competitie 5 49.410 punten Bekijk de ranking »

Over dit team

Team School voor Ondernemers heeft het ondernemen in het bloed zitten. Waar ondernemers zijn, wordt genetwerkt. En laat dat netwerken nu het belangrijkste middel zijn om Deventer Scoort in de competitie verder te helpen! Ans van Amerongen is als zelfstandig ondernemer daadkrachtig, creatief en vasthoudend en daarom op haar plek als ambassadeur van dit team. Samen met de doorgewinterde coaches Kees van Pels en Ria Klein Lebbink van MatchPoinD (samenwerkingsverband Passend Onderwijs Deventer) en Renate Smit van Deventer Werktalent staan zij kaarsrecht achter hun spelers en hun zoektocht naar werk!

Laatste nieuws van het team

School voor Ondernemers heeft helaas nog geen nieuwsartikelen geplaatst

De ambassadeur

Ondernemers zetten zich als ambassadeur in om werk te vinden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

De coach(es)

Coaches zijn de mensen die de ambassadeur ondersteunen in zijn of haar taak als leider van de groep. Klik op een van de profielen om meer te lezen over de persoon.

Spelers

Spelers zijn werkzoekenden met een afstand tot werk. Door deel te nemen aan Deventer Scoort worden zij ondersteund door een ondernemer en een coach bij het scoren van een werkplek.

Transfers

Dit zijn de spelers die een werkplek hebben gevonden en dus een transfer hebben verdiend. De ambassadeur en coach zullen weer een nieuwe speler aan het team toevoegen om werk voor te scoren.

Jesse
Ole
Mike
René
Marlinda

Scoor ook in Deventer!

Deel uw project, ideeën of vragen met vele anderen:

Word supporter