Team Bedrijven

Plaats in competitie 3 41.410 punten Bekijk de ranking »

Over dit team

Team Bedrijven zet zich zeer actief in voor haar spelers en wil graag scoren binnen haar brede netwerk van contacten met bedrijven binnen Deventer. De achtergronden van de spelers binnen dit team zijn breed en divers. Dit betekent dat hun spelers binnen verschillende sectoren ingezet kunnen worden; (o.a. administratie, productie, logistiek, facilitair, groen, techniek en zakelijke dienstverlening). Daarnaast heeft dit team heeft een speciale focus op statushouders en spelers met een ICT-gerelateerde achtergrond.

Zij gaan vol enthousiasme op zoek naar stage-, werkervarings- en reguliere werkplekken voor hun spelers, onder meer door middel van het inzetten van hun eigen netwerk.

Team Bedrijven bestaat uit ambassadeurs Ans van Amerongen (School voor Ondernemers), Alfred Liefers (Deventer Informatiestad / Ondernemershuis) en Marco Kok (MKB Deventer). Martijn Harmsen & Marc van Zanten (Deventer Werktalent), Felix Witz (Sallcon) en Marjoleine Scheltema en Anouk Wissing (UWV) zetten zich als coaches in dit seizoen.

Laatste nieuws van het team

Team Bedrijven heeft helaas nog geen nieuwsartikelen geplaatst

De ambassadeur(s)

Ondernemers zetten zich als ambassadeur in om werk te vinden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

De coach(es)

Coaches zijn de mensen die de ambassadeur ondersteunen in zijn of haar taak als leider van de groep. Klik op een van de profielen om meer te lezen over de persoon.

Spelers

Spelers zijn werkzoekenden met een afstand tot werk. Door deel te nemen aan Deventer Scoort worden zij ondersteund door een ondernemer en een coach bij het scoren van een werkplek.

Transfers

Dit zijn de spelers die een werkplek hebben gevonden en dus een transfer hebben verdiend. De ambassadeur en coach zullen weer een nieuwe speler aan het team toevoegen om werk voor te scoren.

Sharon
Glenn
Selime
Abdulaziz
Sultan nieuwe speler
Yeliz
Mary
Bram
Mohamad
Dorothé

Scoor ook in Deventer!

Deel uw project, ideeën of vragen met vele anderen:

Word supporter