Team Deventer Verhaal

Plaats in competitie 4 28.260 punten Bekijk de ranking »

Over dit team

“Het gaat er om dat je gewaardeerd wordt om wat je kunt”, aldus wethouder Liesbeth Grijsen. Team Deventer Verhaal gaat zich actief richten op de vrijwilligers, op het meedoen in onze ondernemende en prachtige stad Deventer. Maak het verschil! In dit team vormen alle kwaliteiten samen een krachtig verbond door de zichtbaarheid in de stad op te zoeken en meer samen te werken. Als kenniscentrum,  op het gebied van zakelijke dienstverlening en gastvrijheid en met oog voor de geschiedenis van Deventer.

Wethouder Carlo Verhaar (gemeente Deventer), Garrelt Verhoeven , Marloes van Essen en Henry Wichers (Deventer Verhaal) vormen de ambassadeurs binnen dit team. De coaches bestaan uit Rob de Jong en Edith Starrevelt (Vrijwilligerscentrale Deventer), Renate Smit (Deventer Werktalent) en Vivian Buitendijk (Project & Co).

Laatste nieuws van het team

Team Deventer Verhaal heeft helaas nog geen nieuwsartikelen geplaatst

De ambassadeur(s)

Ondernemers zetten zich als ambassadeur in om werk te vinden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

De coach(es)

Coaches zijn de mensen die de ambassadeur ondersteunen in zijn of haar taak als leider van de groep. Klik op een van de profielen om meer te lezen over de persoon.

Spelers

Spelers zijn werkzoekenden met een afstand tot werk. Door deel te nemen aan Deventer Scoort worden zij ondersteund door een ondernemer en een coach bij het scoren van een werkplek.

Transfers

Dit zijn de spelers die een werkplek hebben gevonden en dus een transfer hebben verdiend. De ambassadeur en coach zullen weer een nieuwe speler aan het team toevoegen om werk voor te scoren.

Scoor ook in Deventer!

Deel uw project, ideeën of vragen met vele anderen:

Word supporter