Team Horeca

Plaats in competitie 6 13.250 punten Bekijk de ranking »

Over dit team

Team Horeca heeft regelrechte winnaars; zowel Fooddock als Davo Bieren zijn al eens uitgeroepen tot Starter op hét lokale netwerkevenement voor en door ondernemers Deventer Marktplein. Horeca is de spil en door middel van creatieve ideeën en sociaal ondernemerschap gaat dit team voor de winst! Mensen aan het werk helpen, juiste matches maken en punten binnenhalen.

Team Horeca bestaat uit ambassadeurs Frank Hulscher (Fooddock) en Marijn Kroon (Davo Bieren). Zij worden ondersteund door coaches Marjorie Scholten en Lies Philippo (Deventer Werktalent) en Arjan Middelkoop (Omzien).

Laatste nieuws van het team

Team Horeca heeft helaas nog geen nieuwsartikelen geplaatst

De ambassadeur(s)

Ondernemers zetten zich als ambassadeur in om werk te vinden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

De coach(es)

Coaches zijn de mensen die de ambassadeur ondersteunen in zijn of haar taak als leider van de groep. Klik op een van de profielen om meer te lezen over de persoon.

Spelers

Spelers zijn werkzoekenden met een afstand tot werk. Door deel te nemen aan Deventer Scoort worden zij ondersteund door een ondernemer en een coach bij het scoren van een werkplek.

Transfers

Dit zijn de spelers die een werkplek hebben gevonden en dus een transfer hebben verdiend. De ambassadeur en coach zullen weer een nieuwe speler aan het team toevoegen om werk voor te scoren.

Marjan
Sema
Jessie

Scoor ook in Deventer!

Deel uw project, ideeën of vragen met vele anderen:

Word supporter