Team Olst-Wijhe

Plaats in competitie 1 59.450 punten Bekijk de ranking »

Over dit team

Team Olst-Wijhe gaat voor een aanpak die zowel dichtbij als persoonlijk is. Het team heeft deze week Olst-Wijhe Scoort gepresenteerd aan de Gemeenteraad en gevraagd om hun support. De reacties waren zeer positief, de werkzoekenden uit Olst-Wijhe kunnen dus op de volle kracht en steun van deze kleine gemeente rekenen!

Team Olst-Wijhe bestaat uit ambassadeur wethouder Engberink (gemeente Olst-Wijhe). De coaches in dit team zijn Rinse van den Ende (UWV) en Ingrid Dalhuisen (Deventer Werktalent). Dit doen zij in samenwerking met het team werkgeversdienstverlening Eva Floor Olde Hanhof, Peter Baks, Corinne Lozeman en Michel Bruggeman.

Laatste nieuws van het team

Team Olst-Wijhe heeft helaas nog geen nieuwsartikelen geplaatst

De ambassadeur(s)

Ondernemers zetten zich als ambassadeur in om werk te vinden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

De coach(es)

Coaches zijn de mensen die de ambassadeur ondersteunen in zijn of haar taak als leider van de groep. Klik op een van de profielen om meer te lezen over de persoon.

Spelers

Spelers zijn werkzoekenden met een afstand tot werk. Door deel te nemen aan Deventer Scoort worden zij ondersteund door een ondernemer en een coach bij het scoren van een werkplek.

Transfers

Dit zijn de spelers die een werkplek hebben gevonden en dus een transfer hebben verdiend. De ambassadeur en coach zullen weer een nieuwe speler aan het team toevoegen om werk voor te scoren.

Jacob
Demi
Marcelline
Menno
Shant
Eleyne
Matthieu
John
Bart
Amina
Jan Bastiaan
Eric
Mirjam

Scoor ook in Deventer!

Deel uw project, ideeën of vragen met vele anderen:

Word supporter